Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.07.2003, 23:33   #3
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
google zwraca calkiem interesujace strony - z jednym felerem - sa nieaktualne - ktos z MM sie polapal i wycial strony z downloadem i teraz trzeba sie postarac zeby cos znalesc - mi sie nie udalo przez 10min - wiec sprawa jest powazna

inna sprawa ze mm mozna kupic jeszcze za calkiem przyzwoite pieniadze - dostepne sa tez archiwalia na CD (to wlasnie to krazylo po necie) za rownie przystepne pieniadze - strone MM znajdziecie bez problemu wedrujac po linkach do 'dowlnoadu' - jest tam tez wykaz tych numerow ktore jeszcze mozna kupic na papierze

inna sprawa ze az sie lezka w oku kreci jak czlowiek widzi jak dobrze jest oceniany nasz produkt zagranica - wszedzie dostawal najwyzsze noty za wiernosc i jakosc - Polak jednak potrafi

a co do pytania z tematu - ja sklejalem - raptem dwa - jakiegos Henshl'a i dwumiejscowa wersje Harriera - wspominam to z nostalgia... potem zaczalem robic wlasne - A-Wing'a i B-Winga (star wars'y) do tej pory trzymam - tak ladnie mi wyszly...