Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.07.2003, 21:27   #20
Nikita_Bennet
staruszek

Avatar użytkownika Nikita_Bennet

Data rejestracji: 02.06.2001
Nikita_Bennet zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Tu sie zgodze ze nie ma przymusu uzywania internetu. Jak sie zarabia internetem (rozne rzeczy sie przeciez robi), to i sa pieniazki na net'a.
to ze nie ma przymusu to fakt ale czy bedac obywatelem tego kraju nie mam takze prawa dostepu do ogolnodostepnych informacji i nie powinno byc to za free, czy nie mam prawa do rownie dobrej edukacji, czy nie mam prawa do zycia,tak wiem nie mam szczescia do prawa ale to nie jest smieszne.

odciananie nas (takich jak ja malo korzystajacych i nie nalezacych do zamozniejszych ludzi w tym kraju) od zrodla informacji nie jest przestepstwem?
MAM PRAWO WIEDZIEC CO SIE DZIEJE - szczegolnie jezeli mnie to dotyczy a wiele rzeczy mnie dotyczacych znajduje sie czesto jedynie w internecie, to jest takie samo medium jak prasa, telewizja i radio (co ciekawe tu mam prawo do wyboru dostawcy), szkoda ze jako pionierzy musimy placic tak wielki (bynajmniej dla mnie) haracz (tak haracz bo to zdzierstwo - na ankiety i dzwonienie babek z propozycjami pakietow internetowych maja a to z czyich pieniedzy - MOICH - moze niech przytna z ceny).

co do kwestii okradania molocha/monopolisty to tak sie zlozylo ze znam ten bol bo czasem zdaza mi sie pracowac w zastepstwie w firmie gdzie kazdy ja okrada a w efekcjie okrada moja pensje'

pzdrwm Nikita_Bennet

Ostatnio zmieniany przez Nikita_Bennet : 24.07.2003 o godz. 21:31
Nikita_Bennet jest offline   Odpowiedz cytując ten post