Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.07.2003, 00:31   #12
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Niebieska napisał(a):
Nie zawsze to sie sprawdza, bo jak ktos nie ma komorki tylko internet?? Moze wtedy smsa wyslac ale nie moze zadzwonic.
Taka wlasnie mialam ostatnio sytuacje....
Jesli ma internet to ma i telefon, jesli nie komorke to zwykly i nie widze problemu w kontakcie. Ja nie traktuje powaznie sms-ow a ostatnio w ogole je zablokowalem bo zaczely mnie wkurzac takie komorkowe zabawy, no ale nie bede sie upieral ze jestem normalny hehe. A z tym brakiem sygnalu smsa to nie mam pojecia co jest