Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.07.2003, 17:38   #22
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Historia z moja drukarka juz sie skonczyla. Ostatecznie mialem nawet dostac pieniadze, ale dostalem po prostu nowa drukarke. Co prawda w ten sposob "stracilem" prawie 200 zlotyc, bo mniej wiecej o tyle sa one teraz tansze, ale poniewaz jeden facet naprawde uprzejmie i rzeczowo ze mna gadal, stwierdzilem, ze juz nie bede sie o to wyklucal. Zreszta uznalbym to juz za troche nieuczciwe. W kazdym razie mam nowa drukarke z data produkcji Maj 2003, a nie poczatek 2002, plus dodatkowo za to, ile czekalem komplet nowych tuszy warty okolo 250 zlotych, wiec jest dobrze. Co prawda moglem jeszcze zarzadac zwrotu roznicy pomiedzy cena wtedy, a dzisiaj, ale jak juz napisalem, uznalbym to juz za przesade. Prawdopodobnie jesli caly czas staraliby sie mnie splawic, to tak by sie to skonczylo (ze jeszcze te pieniadze bym dostal), ale poniewaz ten facet staral sie sprawe zakonczy ugodowo, to ja tez tak postapilem.

A dowiedzialem sie jeszcze, ze ta drukarka, ktora biore, to juz jedna z ostatnich, jakie maja w ogole sprzetu firmy HP i nastepnego juz nie beda brali. Definitywnie zrywaja wszelka wspolprace z ta firma i inne sklepy prawdopodobnie beda postepowaly tak samo. Co zreszta samego Hp specjalnie nie martwi, bo ostatecznie konczy ona dzialalnosc na polskim rynku (przynajmniej na razie).
No coz, ciekawa sprawa, ale mnie juz ona nie dotyczy. Drukarke odzyskalem, jako rekompensate za dlugie czekanie mam dwa nowe tusze (plus stare, ktorych oczywiscie nie oddalem - czarny byl juz napelniany wiec warty niewiele ponad 10 zlotych, ale kolorowy jest jeszcze oryginalny i prawie polowa go jeszcze zostala) i zaraz ja podlacze (no prawie zaraz, bo zapomnialem o jednym - kabla USB nie bylo w zestawie (jest tylko w Japonii), a ja go oddalem razem z drukarka i teraz nie zazadalem zwrotu, ehhh, widac nie mysle o wszystkim ) sprawe uwazam za zakonczona.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post