Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.07.2003, 23:22   #28
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Pewnie niedlugo sami zobaczymy, jak bylo tym razem. Jedno jest pewne - ten facet raczej nie mial powodu, zeby klamac. A firma, w ktorej pracuje (Age) jest jednak jedna z wiekszych sieci sklepow komputerowych w Polsce i jesli ona wycofuje sie ze wspolpracy z firma HP, to byc moze faktycznie jest tego jakas przyczyna. Nie wiem, nie chce mi sie dzisiaj nad tym zastanawiac, bo wlasnie katuje nowa drukarke (i przez katowanie rozumiem naprawde katowanie, bo stare tusze troche mi zaschly, wiec postanowilem je zuzyc - akurat potrzebuje troche materialow na temat fotografowania wiec postanowilem skorzystac z okazji - wydrukowalem juz chyba ponad 150 stron...) i zaczynam juz byc tym troche zmeczony (chyba nawet bardziej niz drukarka)

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post