Dyskusja: Problem z AGP (?)
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.07.2003, 01:50   #1
Joe_Doe
...w podróży...

Data rejestracji: 20.06.2003
Joe_Doe niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Problem z AGP (?)

Mam sprzęt:
Asus P4S333
Celron 1.7
256 mb ddr
Seagate 40 gb
Radeon 7500
PixelView PlayTV (rev. 4c)
Win98SE

Kompa złożyłem w podkoniec zeszłego roku. Wszystko byłoby ok gdyby nie jeden mały problem. Po wybraniu "Uruchom ponownie komputer" pojawie się BSOD (wyjątek krytyczny w 00). Jest to jakis konflikt między tunerem a grafiką. Podczas reinstalacji systemu instalowałem tuner jako ostatni - dopóki go nie zainstalowałem komp restertował bez problemu. Jakiś czas temu w akcie desperacji zainstalowałem ponownie sterowniki agp z cd dołączonego do płyty głównej (ponownie - bo na 100% instalowałem je przy instalacji windy) i problem minął jak ręką odjął. Niestety ostatnio musiałem znów zrobić reinstalacje windowsa i błąd powrócił. Mam najnowszy dostępny bios, najnowsze sterowniki oraz wszystkie dostępne updaty windy. Tuner wcześniej działał bez zarzutów na innej płycie. Czy ktoś wie co jest tego przyczyną?
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon
"Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K.
Joe_Doe jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online