Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.07.2003, 21:17   #5
mati1700
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.07.2002
mati1700 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
lopus napisa***322;(a)
Jest juz Kazaa Lite KPP 2.40 ,która nie ma spyware i ma blokade numeru IP -anty RIAA i jeszcze pare bajerów.
Acha i polecam przenosic sciagniete pliki z My Shared Folder do innego i nic nie udostepniamy,albo mozna w ogole nie udostepniac
Tylko ,że w ten sposób realizujemy zamierzenia RIAA.Nic nie udostępniając prowadzimy do powolnej śmierci.W końcu nadejdzie czas kiedy większość "odważnych" dostanie wyroki i już nikt nic nie będzie udostępniał To jest czarna wizja , oby tak nie było.Dobrze ,że Klite nas ratuje SWoją drogą to ja już widzę jak ludzie ,którzy ściągali filmy czy muzę idą do sklepu i kupują tyle samo orginałów ,a Hollywood itp. cieszy się ,że wreszcie kasa leci do właściwej kieszeni.Żeby się tylko nie ździwili Jak robią tandetę to niech się nie dziwią.Do kina to ja mogę iść na np.Pianistębo to jest porządny film .Tak samo cd-audio z miłą chęcią kupuję Orginalne Płytki Vangelisa pomimo ,że nie są tanie.Tak ,więc Michael Jackson (chyba większość z was wie co ten pajac odstawiał w ubiegłym roku) czy Britney Spears - zamknięcie p2p znacząco wam nie pomoże.