Cytat:
Johny napisa***322;(a)
Yee!! Pomogło!! Dopiero WinIso sobie dał rade, bez rpoblemu wypakował mi film na dysk i nawet nie zauważył żadnych bad sectorów Wszystko buja jak nalezy film sie otwiera i nie zacina. Polecam WinIso..okazał sie lepszy od IsoBustera. Weron..z VirtualDubem byłoby za dużo roboty, wolałbym nagrać tak jak jest cały obraz i tyle. Natomiast napisy..raczej ich nie ma na końcu bo to są odcinki Kasi i Tomka(2CD 2x1h) Wszystkim fnx za F1!!
|
To w sumie zrobiles tym pierwszym sposobem, ktory ci podalem
Ps Winiso wymienilem jako pierwszy wiec nalezaloby go od razu uzyc a nie brac sie za isobustera.
Cytat:
cinma napisa***322;(a)
ja nie pisalem tych programow do edycji obrazow (np. WinIso, UltraIso) ani tych do obslugi witrualnych napedow (np. Deamon Tools), ale wydaje mi sie, ze jesli po zaladowaniu do wirtualnego napedu otrzymuje sie komunikat o bledzie, to tez proba wydobycia pliku edytorem obrazow (WinIso) skonczy sie niepowodzeniem, nie uwaza kolega Weron?
|
Nie to jest zupelnie inna historia.
Zauwaz jak ladujesz plik do daemona to nie ladujesz tego glownego z obrazem tylko ten mniejszy, ktory zawiera informacje o nim.
W sumie tak po krotce ladujac obraz do daemona to masz to samo jak bys mial plyte bo jest to skopiowane 1:1, ze tak powiem.I mimo, ze sie wydaje, iz mamy to skopiowane to jednak sytuacja jest taka sama jak poprzednio z tym, ze to jest na naszym dysk.