!!!witam!!!
W najnajblizszym czasie zamierzam zainstalowac sobie WINDOWS'a 2000 PRO(tak sie nazywa

), i prosil bym o kilka wskazowek "na dzien dobry", mojej pracy na tym systemie, na poczatek interesuje mnie co mi da to ze partycje przekonwertuje na NTFS(z FAT32), jake wynikna z tego kozysci, i czy jesli np. ktos kto ma Win 98, przyjdzie do mnie z dyskiem i czy bedzie mogl z poziomu Win 98, skopiowac/zapisac cos na parytcji NTFS(bo 2000 dzala na FAT32 i NTFS to on chyba z czyms takim problemu by nie mial, nie?)

........Na dysku mam malutka partycje na system operacyjny, sterowniki(2,56GB), czy na Win 2000 i stery wystarczy

A i nie wolno zapomniec o SP, jaki zainstalowac, to znaczy czy mozna zainstalowac odrazu np. SP3 albo SP4, czy trzeba po kolei SP1, SP2, SP3, SP4...i tak dalej

i czy jak je wszystkie poinstaluje to czy mi starczy wtedzy miejsca na partycji....

........skad sie je sciaga(SP), i skad moglbym(link do stronki), mogl bym sie jeszcze czegos DOKLADNIE dowiedziec o tym systemie, ja taki glupi nie jestem, i sie naucze..........
.....a, a jak bedzie chodzil taki Win 2000, na:
Pentium III 500
Asus P2B
192(albo jak kto woli 196)MB Ram
Cd jest

, Fdd jest

, Hdd jest

i Monitor

tez..........