Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.07.2003, 14:03   #1
mqy
Wymiatacz

Data rejestracji: 06.11.2002
mqy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Win 2000 Pro - Podstawy...|||( mqy )|||

!!!witam!!!

W najnajblizszym czasie zamierzam zainstalowac sobie WINDOWS'a 2000 PRO(tak sie nazywa), i prosil bym o kilka wskazowek "na dzien dobry", mojej pracy na tym systemie, na poczatek interesuje mnie co mi da to ze partycje przekonwertuje na NTFS(z FAT32), jake wynikna z tego kozysci, i czy jesli np. ktos kto ma Win 98, przyjdzie do mnie z dyskiem i czy bedzie mogl z poziomu Win 98, skopiowac/zapisac cos na parytcji NTFS(bo 2000 dzala na FAT32 i NTFS to on chyba z czyms takim problemu by nie mial, nie?)
........Na dysku mam malutka partycje na system operacyjny, sterowniki(2,56GB), czy na Win 2000 i stery wystarczy
A i nie wolno zapomniec o SP, jaki zainstalowac, to znaczy czy mozna zainstalowac odrazu np. SP3 albo SP4, czy trzeba po kolei SP1, SP2, SP3, SP4...i tak daleji czy jak je wszystkie poinstaluje to czy mi starczy wtedzy miejsca na partycji....
........skad sie je sciaga(SP), i skad moglbym(link do stronki), mogl bym sie jeszcze czegos DOKLADNIE dowiedziec o tym systemie, ja taki glupi nie jestem, i sie naucze..........

.....a, a jak bedzie chodzil taki Win 2000, na:
Pentium III 500
Asus P2B
192(albo jak kto woli 196)MB Ram
Cd jest , Fdd jest , Hdd jest i Monitor tez..........
mqy jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online