Zjęcia zostały robione na aparacie cyfrowym HP735. Aktualna cena na
www.hp.pl to ok.1340zł ja kupiłem w warszawskim sklepie internetowym za 1160 ale i tak się lekko zdenerwowałem jak zobaczyłem reklamę w Auchanie za 960zł.
Zdjęcia są zrobione na 3.2MP w średniej kompresji (na aparacie wybiera się wtedy 2 gwiazdki). Nic nie ulepszałem są takie jakie "wyszły" z aparatu nawet takie same oddałem do studia foto i sam się zdziwilem że aparat za taką cenę robi takie zdjęcia (ale w końcu zastosowano w nim obiektyw Pentaxa).
Kiedyś napaliłem się na aparacik HP720 ale niestety już go nie produkują (I dlatego chyba takie promocje dali w mediamarkt za 860zł) więc nie wiadomo jak długo go będą serwisować. W zwiazku z tym zdecydowałem się na HP735. Mówię od razu że przy włączonym wyświetlaczu, lampie błyskowej i bawieniu się z zoomem można zrobić tylko 20 zdjęć, w pozostałych przypadakch ok. 40 zdjęć.Także nie jest to zadawalajace ale dobrze ze istnieje cos takiego jak akumulatorki.
Jak będziecie mieć jakieś pytania to z checią odpowiem.
Dzięki Torwaldowi za umieszcenie zdjęć na forum bo ja takich umiejętności jeszcze nie posiadam, ale jakby ktoś podpowiedział jak to się robi to napewno skorzystam.