Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.07.2003, 19:11   #2
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Re: pomoc do dvd2dvd-r potrzebna

Cytat:
d@n_007 napisa***322;(a)
zripowalem film przy pomocy dvd2dvdr i po skonczeniu mam tylko jedna wersje napisow (ustawialem na 2 i dodawalem obie) dzialaja tylko te ktore sa dodane jako pierwsze
Trudno mi coś powiedzieć, do tej pory wybierałem tylko polskie napisy. Jako jedyne. Co prawda, DVD player interpretuje je czasem jako English (??) ale wyświetlają się normalnie na ekranie, jako polskie.

Może nie zaznaczaj żadnych napisów jako domyślne (opcja po prawej stronie programu, takie kwadraciki z opisami) dla DVD Playera ? Wtedy będziesz musiał je wybrać z pilota.

Przy włączaniu się IFO Edit pamiętaj o zmuxowaniu obu plików napisów z video i audio. Program pyta o te pliki, podobnie jak o pliki video, audio, chapters i gdzie wpisać wynikowe voby.(patrz instrukcja Gelo_5).

Jabba

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post