Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.07.2003, 19:12   #6
StempeL
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.07.2003
StempeL w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
qwerty01 napisa***322;(a)
Firmware niesprawdza, czy sprzęt jest podkręcony, czy nie. Ten bios również chodzi na zwykłych (czyt. nieprzerabianych) 8520B
Tak, wiem, bo sobie go wgralem zaraz po przerobce.
Jest to bios dla 8520B, ale skoro ma sie przerobiana 8480 lub 8481, to nie protestuje i leci z tym swoim "full automatic update" ;-).

Swoja droga jak sciagnalem sobie najnowszy bios do 8480B, bo nie myslalem o przerobce, to sie bardzo zdziwilem tym, ze odpalilem programi i on - bez pytania, zadnego potwierdzenia z mojej strony - polecial z aktualizacja... Przestraszylem sie, bo: naped na DMA, na tasmie z dyskiem, antywir wlaczony, z netu sie sciagaja pliki, w tle leci muza na Winampie itd. Po prostu chcialem sprawdzic, jak ten program do aktualizacji sie przedstawia. Moim zdaniem LG powinno zrobic monit o potwierdzenie przeprowadzenia aktualizacji...

Ale koniec tego off-topica...
Skoro 8520 nie da sie przerobic na 8523, to czy te nagrywarki maja juz inny sprzet w srodku? Przeciez parametrami sie nie roznia.
Ciekawe, na jakim ukladzie jest 8523...

No nic, nie bede probowal z kolejna przerobka, bo to mi na razie wystarczy. I tak nie ma plyt 52x.

Pozdrowienia!
StempeL jest offline