Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.07.2003, 11:58   #15
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Jestem ZA legalizacją!

Zioło! Jasne! Prochy NIE pod żadnym pozorem.

Jestem ciekaw ile tu wypowiedziało/wypowie się osób, które mają choć cząstkę pojęcia o tej sprawie i osobiście palili maryche i to nie raz na imprezie na której nie zczaili fazy i może żygali.

Ile ja tego spaliłem to nawet nie wiem.
Przekonałem się również o tym, że wmawianie ludziom tego, że branie marihuany czyli narkotyku lekkiego prowadzi do tego iż człowiek sięga po narkotyki twardsze i tego potrzebuje! BZDURA!!! Czysta Marihuana nie namaczana (naturka) nie ma w sobie coć procenta tzw. gówna co ma np w sobie w 100% amfetamina czy pigułki extasy. Sama naturka. Co innego marihuana a może zośka namaczana np. w eterze albo płynach do chłodnic. Oczywiscie za pala to ludzie, palą to dzieciaczki którym można wcisnąć wszystko i niektórzy po tym źle się czują bo chemia im strasznie siada na banie.
Trzeba rozróżnić "naturke" od "chemoli".
Nie ma także czegoś takiego, że musze sobie zapalić bo inaczej sie zabije czy jakoś tak. Tak mają ludzie owszem, ale zryci już od ostrzejszych narkotyków, które robię niesamowite dziury w mózgu np. amfa, koxy, piguły.
A Holandia? Gdzie normalnie/normalni ludzie idą sobie do baru i do piwka palą marihuane, to co? To dziwne? Dla mnie normalne i chciałbym aby tak było w Polsce. Jak bardzo spadłą przestępczość w Holandii po legalizacji, a ile państwo na tym zarabia to się w pale nie mieści. A w sklepiku otrzymujemy dobry, tani towar, a nie domowe mieszanki "zochy", która rośnie w naszych lasach i parkach i jest namaczana w jakimś chemicznym gównie.

Osobiście pale i to przy różnych okzjach, staram się palić naturke i staram się nie palić tylko dla tego, że nie ma innej opcji bo to jest dla mnie bez sensu aby palic bo palić. Jak fajnie sobie zapalić na sen, albo do piwka. Wiadomo każdy się czuje po tym inaczej i inaczej się zachowuje, ale dla normalnych ludzi to uczucie przednie i fajny stan.

Ok, kończe, nie bierzcie tego tekstu na serio i nie wjeżdźajcie na mnie. Ale to moje stanowisko i myśle, że zawodowi jaracze przychylą się do tego. Pozdro

P.S. Wiedza książkowa (poradnie itp.) a fakty to ogromna przepaść! Czasem mi się śmiać chce co jest ludziom wmawiane.

Cytat:
Wiesz Ziomek! Posiadanie już karane, Zioło było, jest i będzie jarane! Owoce zakazane ich smak obala fikcje! (...)Nie możliwe jest skuna przedawkowanie, 5G esencja samku i zapachu(...)Marihuana leczy głowy chore, prochy? Nie pod żadnym pozorem. Zioło biore, krusze i kręce, jeszcze nie umiesz? To patrz nam na ręce(...)

Molesta Ewenement - "Wszystko Co najlepsze"
Dołączone obrazki
Marihuana i jej legalizacja-nurple-mothersmilk.gif 

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!

Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 31.07.2003 o godz. 12:10
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post