Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.08.2003, 00:20   #8
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
CIAPEK napisał(a):
Może wspólna spałka?
<i>Stary, sercem i dusza, ale Torun troche daleko :-/. Niemniej jesli ktorys z nas bedzie kiedys w okolicy drugiego, to suuureee...</i>
Molesta Rulezz, w sumie Tede też o tym nuci, może PFK wrzuce, a Kaliberek to już wogóle. Chłopaki tworzący pod znakiem Marii , a ich teksty kawałków są teraz w podręcznikach do gimnazjum. Tajemnicza Księga Prolog. "Moja Maria, Marihuana... heh, to dla wtajemniczonych
<i>Widze ze preferujesz moej rytmy - ja tez jestem za Gi Gibon Skladem od czasow bitwy plockiej (bo przodownik "Obroncow" ma odstajace uszy ;-P). PFK - Klasyk, choc wkurzam sie ze przez nai po czesci zrobila sie moda na hip-hop, z calym szacunkiem oczywiscie dla s.p. Magika. Ja teraz na glosniku mam do rpzesluchania Gurala, nowe Ascetoholix no WNB, o skladance z RRX nie wspominajac, ale widze ze jestes w temacie, wiec pewnie juz owe plytki slyszaues (polecam nielegal Tedzika na www.wielkiejol.com !)</i>
Marihuana to taka mała kultura w przeciwieństwie do np. amfy, piguł extasy czy hery, a w szczególności jaboli gdzie obrzęd kończy się na obaleniu butelki w lesie!
<i>EXACTLY! To nie wciagaq, ale jak juz ma sie lekka nadwyzke gotowki i mozna ja z czystym sumieniem wydac na ziolko (miedzy bajki wkladam historie o ludziach nei majacych pieniedzy na marihuane i wysprzedajacych przez to meble itp.) to sie dzowni do "wtajemniczonych", zbiera ludzi, wlacza dobra muzyke, eksperymentuje (bonga, herbatka z zielska, ganjogurt - polecam ;-P) i chwila przyjemnosci zmienia sie w jednej chwili w rytual... To jest piekne :-).</i>
Wygląd ma wyjątkowy i zapach również, a szczególnie jeszcze nie palona Jak niektórzy mówią - dar Bogów. To sama natura, a nie chemiczny wytwór.
<i>Mialem kumpla w liceum, Pompon na niego wouali, to jak przyszedl do nas kiedys inny ksiadz to sie z nim wyklucal ze konopia jak kazda inna roslina jest stworzona przez Boga i Bog na pewno chce zeby ludzie z niej korzystali. Ksiadz sie poddal i po polgodzinnej debacie sie przyznal Pomponikowi racje ;-P To tyle, pozdro dla Ciebie, CIAPEK i wszystkich przezywajacych "tysiace lat zielonych w wielu kulturach" (na pewno wiesz "co" cytuje ;-P)!!!

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post