Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.08.2003, 01:44   #13
krzpac
RTS Widzew Łódź

Data rejestracji: 07.07.2000
krzpac niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
sayan napisał(a):
Baszczyński według mnie to jeden z najlepszych obrońców w kraju, tak samo jak Głowacki.
oczywiscie się z tym zgadzam, ale mi chodziło tylko i wyłącznie o ten mecz z Cypryjczykami, jakby Wisła popelniła takie błędy w lidze polskiej to Sagan czy Rasiak walneliby Wiśle hat-tricka

Cytat:
Stolarczyk żadko szmaci.. a za JOPa powinien już wskakiwać do składu młody Nawotczyński.
tez się zgadzam... nie wiem co trenerzy widzą w tych zawodnikach to są przeciętni polscy pilkarze - nic wiecej...

Cytat:
Pomoc - idealny środek - Szymkowiak - Strąk i jest jeszcze Cantoro którego nie lubie.
a ciekawe gdzie w piłke nauczył się grać Szymkowiak

Cytat:
Na skrzydłach narazie nie bylo dobrej gry, mam nadzieje ze Brasilia bedzie w formie, Pater napewno nie bedzie szmacił ale nic do gry nie wniesie, więc tu by przydało sie wzmocnienie (UCHE - do rezerw, obniżenie pensji i tak przez pół roku potem go sprzedac ).
Uche juz nie zagra Wiśle - i dobrze z nim Wisla postapiła... Pater jest piłkarzem dobrym i tylko dobrym, a Brasilia mnie swoją grą nie przekonuje

Cytat:
Atak Żurawski - najlepszy napastnik ligi + Frankowski, Gorawski i Dubicki
Wisła ma najlepszy napad w lidze Zurawski+Frankowski... Dubicki jest cienki, a o Gorawskim się nie wypowiadam bo nie widziałem jak gra

Cytat:
niewiem po co sie tak rozpisałem jak i tak mała część z was interesuje sie piłka .. ale niemiałem co poklikać
hehe... ja się interesuje piłką, a nawet wiecej piłka to moje całe zycie

Cytat:
P.S. a ty KRZPACZ - chyba poprostu nie lubisz Wisły (nienawidzisz) bo kibicujesz Widzewowi (dobrze odmieniłem ?) i ja niechcem tego zmieniać
każdy lubi co innego
hehe, dobrze odmieniłeś... nie chodzi czy ja Wisły nie lubie czy nie, [choć Ci powiem ze Wisłe coraz mniej lubie - sprawa Kuźby czy Włodarczyka + młodzi kibice Wisły mnie denerwują] chodzi o to ze naprawde uwazam ze z taką gra w obronie Wisła w meczu z Legią, Groclinem czy Widzewem [ ^_^ ] sraciłaby 2 razy wiecej bramek niz z Ominią...