Dyskusja: WDC czy Maxtor
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.08.2003, 02:12   #5
VioLeNcE
Bywalec

Data rejestracji: 12.07.2003
VioLeNcE zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Też tak słyszałem. chyba jednak walnę 2,6 ath ale na 333. Co do lasera to SPOX. Jeśli nie pamiętasz to był taki temat po wyjaśnieniu którego (przez lasera oczywiście) odrazu chciałem zamówić na gwiazdkę LASEROWE WYKŁADY KOMPUTEROWE . Dobra to już mam. Teraz gorzej bo nadal wacham się z wyborem płytki! ech. nForce czy zuzyte kt400. Chociaż GA-7VAX to podobno zawalista płytka to jednak mówi się że pod nForce2 athlony wchodzą stabilniej. O podkręcaniu i ramach nic już nie wspominając. Wszystko podobno cacy. Coś tylko nie mam do tego przekonania. Podobno też się wieszają albo po jakimś czasie temperatura leci w górę. Zastanawiam się nad Abitem NF7. ale spawa taka. Gigabyte miał system RAID a ten nie ma. Mozna zawsze dokupić jako kartę ale jest to ale. Poza tym mam już dzwięki z liva więc mi nic więcej nie potrzeba. Zastanawiałem się tylko jescze bo podobno nforce 2 daje w zintegrowaniu moc GeForce 4 128 ram http://www.benchmark.pl/i.html?recenzje.html a przy mojej dwujecce 64 jest to chyba jednak jakaś różnica.
VioLeNcE jest offline   Odpowiedz cytując ten post