Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.08.2003, 14:02   #6
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
owczarzMT napisa***322;(a)
Wiecie wszystko fajnie ale ja nagrywałem te płyty z prędkością 4x tj.około 600kb czy jakos tak
Moze sie czepiam ale male b oznacza bity, a tu chodzi o bajty - B, czyli 600 kB (policzyles w kazdym razie dobrze 4x150kB )
Cytat:

ponadto nagrywał mi je podwójnie tj po zakończeniu symulacji(uzywam NERO) rozpoczął ten sam zapis!
Po 2 zapisie otrzymałem potwierdzenie "że symulacja zakończona sukcesem" itd.
Jak to - 2 symulacje ?? czy symulacja i zapis - w takim wypadku pewnie masz zaznaczona symulacje zapisu - jezeli palisz w nero to sprawdz zakladke w ktorej wybierasz predkosc.
Cytat:

Czyli jest to wina płyt?? Nie to niemożliwe!!
Tyle płyt i wszystkie nie chodzą
Ps.Co ciekawe mój brat nagrywa track'i na płytach TDK CD-r 80(takie seledynowe Nie slimy!) i wszystko działa!
Więc co radzicie zrobić??
Twoj brat nagrywa na tej samej nagrywarce lepsze plyty i one chodza na tej wiezy wiec stad prosty wniosek ze nalezy nagrywac na lepszych nosnikach (jak wiesz ze te plyty twoja wieza toleruje to nagrywaj na nich). W kazdym razie rozne wieze maja rozne zachcianki - mozesz jeszcze sprobowac przeczyszczenia, bo to tez moze pomoc ale jak juz pisalem nie obiecuj sobie po tym zbyt duzo.
pawelblu jest offline