Hm... dziwna sprawa, no wiec tak, jakies pol roku temu korzystalem z tlena, konto "smartekx", wraz z obsluga gg - 1615358 [to niewazne, bo nadal korzystam z tego samego

]. I wlasnie jakies ok. 4-5 miesiecy korzystam z konnekta
www.konnekt.info ... niestety, cos mi sie zaczelo w nim od jakis trzech dni sypac, tzn. wyskakiwaly bledy 'konnektowe' [okienko beta testera, z mozliwoscia opisania bledu], ale gdy juz sie go zrestartowalo wszystko jakby nigdy nic.., ale od wczoraj przy uruchomieniu konnekta wyskakuje komunikat bledu znany chyba kazdemu xp'kowcu

. Dodam, ze reinstalka, ani ponowne zainstalowanie [nawet na innej partycji] nie pomaga. Cos chyba padlo w windzie... Postanowilem tymczasowo wrocic do tlena, zainstalowalem ze strony tlen.pl najnowsza jego wersje [3.91], wszystko OK, pamietal moje stare ustawienia itd., lecz tlen nie chce mi sie zalogowac... [mruga ciagle 'geba' tlena, z zielonego na szary i tak wkolko]. Dodam, ze to nie wina konta, bo zalozylem przed chwila nowe i blad sie powtarza. Jednak obsluga gg dziala (ale co z tego jak nie mam kontaktow... ;/). I to jest caly moj problem, chcialbym miec gg z kontaktami i dzialajacego tlena (juz osobno)... nie mam pojecia czym ten blad 'tlenowy' moze byc spowodowany. Pisalem na forum tlen.pl lecz nikt nie odpowiedzial, czytalem tylko, ze jeden koles ma ten sam blad i tez nie moze sobie poradzic. Prosze o pomoc iz gory thx.
pozdro
ps - sorka, ze nie gramatycznie i z bledami jest ten tekst, ale jakos dzisiaj rozkojarzony jestem