Jestem świeżym absolwentem policalnego studium informatycznego, otrzymałem ocenę bardzodobrą z egzaminu zawodowego, jestem technikiem informatykiem. Nie zamierzam jednak na tym poprzestać, marzę o studiach, niestety wiąże się to z kosztami na które nie moge sobie pozwolić(w grę wchodzą tylko studia zaoczne=płatne)...PROSZĘ WIĘC O POMOC W ZNALEZIENIU PRACY. Mieszkam w Poznaniu i mam 21 lat.
Nie jest też tak że idę na łatwiznę i sam nie szukam pracy, niestety wszędzie poszukują ludzi z doświadczeniem, a ja moge się tylko pochwalić miesięcznym starzem w GUS'ie i miesięczną pracą w prywatnej firmie.
Według indeksu: oprogramoiwanie biurowe - celujący, systemy operacyjne - bardzodobry, sieci - bardzo dobry, grafika komputerowa - bardzodobry, itp (nie ma ani jednej tróji)...wiem że to nie są jakieś niezwykłe osiągniecia, ale od czegoś trzeba zacząć. Poszukuje pracy w której bede mógł zdobyć doświadczenie i przy okazji zarobić na studia.
Niestety miejsc pracy brakuje i chyba zostanie mi układanie palet w marketach...no chyba że możesz mi pomóc
krakadzil@wp.pl