Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.08.2003, 15:26   #1
krakadzil
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.07.2003
krakadzil w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Unhappy Jeżeli tylko możesz pomóc...

Jestem świeżym absolwentem policalnego studium informatycznego, otrzymałem ocenę bardzodobrą z egzaminu zawodowego, jestem technikiem informatykiem. Nie zamierzam jednak na tym poprzestać, marzę o studiach, niestety wiąże się to z kosztami na które nie moge sobie pozwolić(w grę wchodzą tylko studia zaoczne=płatne)...PROSZĘ WIĘC O POMOC W ZNALEZIENIU PRACY. Mieszkam w Poznaniu i mam 21 lat.

Nie jest też tak że idę na łatwiznę i sam nie szukam pracy, niestety wszędzie poszukują ludzi z doświadczeniem, a ja moge się tylko pochwalić miesięcznym starzem w GUS'ie i miesięczną pracą w prywatnej firmie.
Według indeksu: oprogramoiwanie biurowe - celujący, systemy operacyjne - bardzodobry, sieci - bardzo dobry, grafika komputerowa - bardzodobry, itp (nie ma ani jednej tróji)...wiem że to nie są jakieś niezwykłe osiągniecia, ale od czegoś trzeba zacząć. Poszukuje pracy w której bede mógł zdobyć doświadczenie i przy okazji zarobić na studia.
Niestety miejsc pracy brakuje i chyba zostanie mi układanie palet w marketach...no chyba że możesz mi pomóc krakadzil@wp.pl
krakadzil jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online