Fuck off... Jestem tylko czlowiekiem i moge sie mylic, nie? Niemniej przesdziles co do oceny mojego poziomu wiedzy. Tematem Console Scene interesuje sie odkad moj kumpel mial PS1 (jakies 5 lat temu). Od tamtej pory intensywnei sledze wszlekie pecetowe narzedzia mogace zdzialac cuda na - jak to napisales - maszynce sluzacej tylko do grania (nota bene - ambitne masz przemylsenia). Emulatora DC nie obiecuje, ba, wspominam tylko, ze nie ma rzeczy niemozliwych! Projekt emulatora byl, a jakze, ale z tego co pamietam to SEGA najskuteczniej ze wszystkich producentow strzegla swoich technologii, co nei zmienia faktu ze idea GD-ROM zostala zlamana po pol roku od premeiry DC - tyle czasu nie trzeba bylo czekac przy zadnej innej konsoli! Panowie, chyle czola... Co do emulatorow na XBOX'a to sie zgodze - to wszystko juz widzielismy na PC.... Ale, ale... Czyzby kolega zapomnial o PCSX2

Pozyjemy - zobaczymy. A przerobki... Nie bede sie klocil, bo lutownicy uzywalem 3 razy w zyciu, ale na 120% MOZNA uruchomic tzw. backup CD uzywajac do tego celu tylko i wylacznie AR2 (inna sprawa, ze metoda ta polegala chyba na zamianie dysku w trakcie wczytywania bodajze dema FIFY 2001 i to w bardzo wczesnych modelach PS2 [poprawcie mnie, ale chyba do V3 wlacznie]) bez zadnego modchipa. Inna sprawa ze z wlasnego doswiadczenia goraco zachecam do "twardej przerobki" - ma sie wtedy swiety spokoj i zadnych problemow z uruchamianiem backupow - na AR2 wchodzily, jesli AR mial dobry humor :-(. I nie rob ze mnie nie wiadomo kogo - bo wiem (oba posiadam) do czego sluza AR2 i GS. Ale i tak prawdziwa potega jest XBOX. Rzeklem...