Cytat:
ZiP napisa***322;(a)
Kiedyś również myślałem o zakupie aparatu za 600-900 zł. Niestety parametry tanich cyfrówek były wręcz śmieszne i zacząłem myśleć o czymś nieco droższym (=lepszym), początkowo jakiś Kodak za ok. 1200 zł. Jednak przejrzałem dokładnie wszelkie informacje, testy, czasopisma i doszedłem do wniosku, że naprawdę warto kupić HP PhotoSmart 850. Pewną wadą jest mała pojemność pamięci (16 MB) i bardzo wysokie zużycie prądu (starczy na kilkadziesiąt/kilkaset zdjęć), ale reszta to same zalety - rozdzielczość 4 mpix i zoom optyczny 8x mówią same za siebie. Cóż, cena sklepowa (2200-2500 zł) odbiega znacznie od tej początkowej, którą ustaliłem jako limit, ale aparat jest z pewnością warty swej ceny. Brakuje mi jeszcze kilkaset złotych do niego, jak ktoś chce sponsorować to oferty kierować na mail ^_^
|
Jak sam napisałeś kiedyś, teraz można kupić minolte dimage E 223za 900w sklepie lub 750 na allegro lub HP 620 za 750 w sklepie. Oba aparaty mają 2 MPI zoom optyczny 3X. myśle ze dla mnie są wystarczające ich parametry. A kwoty powyżej 1000 w ogóle nie wchodzą w rachubę, szkod mi tyle kasy na aparat chodzby był nie wiem jak dobry.