Dyskusja: płyta + procek
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.08.2003, 15:00   #17
SEBAW
Stary użytkownik
Zlotowicz

Data rejestracji: 09.06.2002
SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
TVC napisał(a):
P3 byly tylko z cachem 256(tego polecam) i 512 i nie ma znaczenia jaki procek wybierzesz bedzie smigac!co do plyty to byly rozne wersje ktore nawet fsb do 155 obslugiwaly.Najprawdopodobniej maksymalny procek jaki wsadzisz to proc do 1.1 mimo mnoznika max 8, mialem w tej plycie kiedys celine 900 i smigalo!
Dzieki za wypowiedź, ale powiedz mi jeszcze czy ten procek miałeś na SLOT1, czy poprzez przejściówkę

Cytat:
mqy napisał(a):
SEBAwl a mozesz mi opisac ta ksazke ja wlasnie wygrzebalem swoja i tam nic nie ma, na okladce pisze wrecz '(...)PC/100 SDrAM & 100MHz front-side bus,(...)', ksiazka(user's manual)na drugiej stronie pisza:
w ramce
Product name : Asus P2B
Manual Revision: 1.02.
Release Date: MAY 1998

-----------------------------------

A powiec mi jeszcze, pisales ze do PII dodales wiatrak po zmianie magistrali, ale drugi wiatrak?, czy nie miales niegdy zadnego oprucz radiatora? Bo na moim PII(350 MHz) i PIII(500 MHz) jest i radiator i wiatrak.....musal bym cos jeszcze dodac??
Ja mam P2 w obudowie jak na poniższym rysunku. Zrobiłem schematycznie jak to mam zrobione. Musisz najpier rozebrać tą częśc gdzie jest wiatrak (zdejmuje się) i wkłądasz w otwory 2 śruby. Następnie na śruby nakłądasz wiatrak i zakręcasz. Składasz wszystko w całość i podpinasz wiatrak do płyty.
Dołączone obrazki
-1.jpg 
SEBAW jest offline   Odpowiedz cytując ten post