A wiec sytuacja wyglada tak :
Nagrywarka Lg- GCE-8520B,program Nero 5.5.10.42. Chcialem przegrac program Eng. Translator na CD. Mam go na dysku jako obraz *.bin wiec wlaczylem Alcohola i zamontowalem obraz. Potem Nero i dalem na predkosc x16. Zaczalem przeciagac pliki na kompilacje.Pewny swego (gdzy w podobny sposob i normalnie wypalalem juz wiele plytek i NIGDY niespalilem zadnej CD ani zaden blad nie wyskoczyl) zaczalem czekac na zakonczenie operacji. A tu ZONK

"Nero was unable to create a temporary file to store the files, that where dragged into the compilation. Please check the Nero cache preferences page and select a valid cache path". Wiec tyle co zrozumialem poszedlem na preferencje i na zakladke Pamiec Tymczasowa ale ja tami nigdy nic nie zmienialem i wszystko palilo sie wporzo.Sciezka do pamieci tymczasowej jest ok. Miejsce wolne na dysku jest. Zarezerwowana przestrzen dysku mam 16 MB (tak bylo zawsze)no ale jak czegos pisalo ze malo to dalem 700 inic dalej blad. Poszedlem do kumpla (ma te sama nagrywarke) u niego wyskoczylo to samo. Probowalem potem wypalic inne obrazy np jakiejs gry i wszystko ok. Potem spobowalem przegrac drugiego translatora tym razem Niemieckiego i tez ten sam blad a inne rzeczy daja sie zgrac. Potem odznaczylem w nero opcje "Buforuj pliki ktore zostaly przeciagniete z napedu CD-ROM" to pliki do kompilacji wszedly ale gdy zaczal wypalac doszedl chyba do 20% i jakis blad juz niepamietam jaki wyskoczyl.Myslalem ze moze te dwa obrazy sa uszkodzone ale zainstalowac sie programy zainstalowaly z nich, wiec nie wiem o co chodzi. Ktos ma jakiegos pomysla ? Pomozcie.