Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.08.2003, 00:59   #32
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Thumbs up Re: Nie mogę wypalić na NEC1300A DVD-R

Cytat:
betowen napisa***322;(a)
Mam wspomnianą nagrywarkę +/- NEC 1300A nagrać na niej mogę płytkę DVD-RW a DVD-R wyskakuje napis iż rozpoczęcie w trybie DAO nie było możliwe W NERO 10.28 w oknie nagrywania "Metoda zapisu płyty" - widać Disk-At-Once napis ten jest szary czyli nie mogę z nim nic robić. Nagrywarkę mam nową i nie wypaliłem jeszcze żadnej R.

Może ktoś coś podpowie
Może zmień program na najnowsze Nero. 6 albo 5...42 . Starszy program moze nie w pełni zna twoją nagrywarkę (albo wcale nie zna).

Mozesz też wypróbować inne programy do wypalania. Zalezy co robisz. Jesli DVD Video to moze DVD Decrypter, Img tool (tylko razem z Nero). Jesli dane to Roxio WinOnCD/DVD albo RecordNow Max.

Jest też mozliwe, że twój palnik nie lubi tego typu płytek -R jakim chcesz ją nakarmić. Moze na poczatek kup mu jakiegoś TDK czy Verbatima (nie bacząc na koszty) zamiast ukochanych Esperanz "nie wiadomo jakich".

Zajrzyj też na stronę http://forum.rpc1.org/portal.php?page=1 i zwiazane z nią forum (niestety po angielsku).

Pozdrawiam

Jabba

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post