Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.08.2003, 10:13   #8
cinma
Samiec - twój wróg!

Data rejestracji: 21.06.2003
cinma zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
kazdy pisze, o lite-on'ie w samych superlatywach, wiec pomyslalem, ze dodam cos od siebie o swoich doswiadczeniach (tak dla rownowagi)

ok. pol roku temu kupilem 48246S, dzialal bez problemow 3-4 miesiace i bylem z niego zadowolony; nagle zaczal miec problemy w odczytem i nagrywaniem wiec oddalem do serwisu
po dlugich bojach (z serwisem) wymienili mi na 52246S i od razu zaczely sie problemy - na niektorych plytkach i przy wyzszych predkosciach odczytu slychac odglosy ocierajacej sie plyty czy jakichs wewnetrznych czesci mechanizmu o siebie (spada predkosc odczytu i naped leci dalej, ale robi sie tak co 15 sekund, wiec rezygnuje i wkladam plytke do leciwego ale w 100% sprawnego LG)

wniosek: albo chlopcy w serwisie sobie pogrywaja i wciskaja mi zwalone napedy, albo (co jest bardziej prawdopodobne) ludzie majacy problemy z Lite-on'ami czytajacy to forum widza, ze wszyscy tu chwala litki i mysla, ze ich zwalony naped to tylko bardzo zadki przypadek (trafilo sie niestety, co robic?)

jesli trafiles na sprawny model, to fajnie - wszystko dziala bez problemu i jest milo, ale mi sie wydaje, ze nie mozna tak piac z zachwytu nad tymi Lite-on'ami tylko dlatego, ze jest taka moda, bo i tutaj zdarzaja sie felerne sztuki (tak ja mi dwie pod rzad)

Ostatnio zmieniany przez cinma : 22.08.2003 o godz. 10:33
cinma jest offline