Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.08.2003, 08:35   #6
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
CobraVerde napisa***322;(a)
coś więcej na ten temat ? co to za film, jak robiony, jak wyglądają problemy itd...
Co do filmow ktore mi nie chodza plynnie to te ktore sprawdzalem:
matrix,
die hard,
i wypalany ostatnio - matrix reloaded wedlug twojego przepisu na divx.pl
Zastanawiam sie czy to moze byc wina kodekow do odtwarzania SVCD (ligos i jakis inny na e.. ), bo takowe zainstalowalem celem obejrzenia terminatora 3
U moich znajomych smiga wszystko jak powinno tak jak u mnie do momentu, chyba instalacji tych kodekow. Nie wiem czy napewno ale chyba tak.