Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.08.2003, 11:37   #7
mqy
Wymiatacz

Data rejestracji: 06.11.2002
mqy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
CIAPEK napisa***322;(a)
mam numery Komputer Świata z paru lat, kiedyś dużo tego czytałem i w sumie wzorowałem się na tym.
Od roku dałem sobie spokój.
Większość testów jest śmiesznych często wygrywają jakieś buble i jak pisze Sebawl niektóre punkty są w sumie za pierdoły, które są mało ważne.
Testy dziwnie się powtarzają, a tu prawie zawsze niespodzianka.

Można na to patrzeć, ale z przymróżeniem oka.

Nie ma to jak własne doświadczenie i opinie innych.

Inna sprawa, że często się mówi, że za testy płaci odpowiednia firma, aby zdobyć klientów bardzo podobnie jest w bliźniaczej gazecie "Auto Świat" których też już mam od groma egzemplarzy, a testy tam zawarte są równie śmieszne tak jak często ich laureaci, którzy w jednym tescie są krytykowani, a w drugim chwaleni.
I o co tu chodzi

Dokladnie tak jest i w AŚ i w KŚ.......
AŚ zbieram caly czas bo tani, jak jest tam jakis test to trzeba przeczytac artykul i punkty samochodom samemu przyznawac, albo robia tam, tak testuja 4 auta(np. hamulce), najlepszy samochod hamuje o 20 centymetrow krocej niz ten najgorszy, czasem nawet mniej niz 10 cm, ale wtedy pisza ze ten kto ma najgorsze, ze on jest do niczego bo ma NAJGORSZE hamulce..........
.......A w KŚ to robia czasem takie triki....... np. robia test dyskow, i zmienieja punkty koncowe tak ze dysk ktory bylby 3 jest 1.......
mqy jest offline   Odpowiedz cytując ten post