Dyskusja: bank internetowy
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.08.2003, 20:41   #11
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
remix napisał(a):
Witam!

no ja wlasnie jestem w trakcie zakladania konta w mBanku

najpierw wypelnilem formularz w internecie, nastepnie zadzwonili do mnie i potwierdzilem formularz, podali mi ID i numer konta, przelaczyli do aktywacji kanalow (telefonicznego i internetowego) ustalilem hasla, wszedlem na strone mBanku, zalogowalem sie i zmienilem haslo. Od tej pory moge wplacac kase na konto.
Nastepnym krokiekm jest umowa - czekam na nia - przyjdzie poczta (trzeba ja podpisac i odeslac wraz z kopia dowodu osobistego 2:1) po tym, jak umowa dojdzie do nich mozna juz wyplacac kase z konta, zamowic karte Visa i to wszystko.

Bardzo sprawna obsuga izero problemow.
Owszem problemow nie ma, ale ja licze calosc formalnosci - do pelnej obslugi konta i u mnie to trwalo rowne 3 tygodnie. Wygladalo to tak ze bank niby nie otrzymal jeszcze moich podpisanych dokumentow, mimo ze wyslalem je przesylka z priorytetem wiec z dostarczeniem nastepnego dnia (i tu mnie zwodzili 2 tygodnie). Ogolnie granie z banie, ale w koncu wszystko dziala jak nalezy.