[quote]Master (27-11-2001 20:25):
Czy nie mógł by mi ktoś podać strony z programami do zabezpiecznia. Te z cdrinfo są dobre ale ja potrzebóje czegoś lepszego. Gdy zabezpieczę płytkę z którymś z programów z cdrinfo ,na zwykłym programie np. Nero B.R,(oczywiście na Clone CD przegra się bezproblemowo)
kopi się nieda zrobić ale gdy zkopjuje zawartość płyty
na twardziela a potem włącze nagrywanie przegra bez problemowo. Chodzi mi o zabezpieczanie gier. Ostatnio zabezpieczyłem Fife 2002 na programie TZCopyprotection
z cdrinfo wydaje mi się on najlepszy z tych co są na stronie,póżniej sprawdziłem ją, kopi się nie dało ale skopiowanie na dysk i nag. tak.
Ostatnio pożyczyłem sobie gierkę i zauważyłem że jest zabezpieczona ,tylko na Clonie się dało przegrać. Przed przegraniem próbowałem skop. na dysk dało się oprócz 4 ukrytych plików o beznadziejnych nazwach 'kwqx' które zajmowały po 600,400 MB!.Więc skop. wszystkie oprócz
tych czterech,i nagrałem.Gierka niedziałała ! Pommooccyyy!
kto mieczem wojuje, od miecza ginie. Nieladnie. Chesz zeby ci pomoc zabezpieczyc plyte, a sam placzesz,ze nie mozesz plyty skopiowac. Zobacz jak to fajnie jest. Sam wymisliles i nagrales FIFę, ze teraz chcesz ja zabezpieczac.
O psie ogrodnika nie bede pisal
|