Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.09.2003, 12:46   #16
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Tak sie ostatnio z kims zastanawialem, jesli chodzi o to, co wlasciwie mozna robic na internecie. Z tego, co tutaj Yankee napisal, wynika, ze udostepnianie plikow nie jest u nas karalne. Zakladajac, ze faktycznie tak jest, to przestaje byc problemem. Pozostaje problem sciagania plikow z internetu. Coz, z tego, co wiem, to sciaganie samo w sobie nie jest nielegalne(bo i jak). Nielegalne jest posiadanie danych piosenek, gier, czy filmow nie majac oryginalow. Zakladajac jednak, ze nie mamy tych sciagnietych rzeczy na twardzielu, mozemy udawac idiotow i twierdzic, ze zaraz po sciagnieciu, widzac, co sciagnelismy, kasowalismy to (bo przeciez piractwo jest be ). Zastanawia mnie, czy wtedy mozna nam cokolwiek udowodnic.

ps: Osobiscie mnie to specjalnie nie interesuje, bo lacze sie przez modem i na dodatek tpsa, wiec o sciaganiu czegokolwiek moge praktycznie zapomniec, chociaz to moze niedlugo sie zmieni. W koncu Neostrada zaczyna byc calkiem atrakcyjna (rowniez cenowo) propozycja

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online