Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.09.2003, 12:09   #4
anka725
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 06.08.2002
anka725 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Hmm, jakos sie tak przyzwyczailam ze jak wychodzi nowe Nero to sciagam i testuje.. zreszta moj XP to wlasnie taki poligon dla nowych wersji roznych programow (oczywiscie mam obraz zrobiony w Ghoscie tak na wszelki wypadek ). Chyba poprostu lubie sprawdzac co nowego dodali co napawili w programach.. zreszta zawsze lubialam byc "aktualna" jesli chodzi o komputery Stad sie wzielo sledzenie newsow, a potem takze pisanie ich w jednym z serwisow o XP Mamy ere informacji wiec trzeba z niej korzystac

Wychodze z zalozenia ze nowa wersja oznacza ulepszenie straszej, czyli funkcje ze starszej + jakies "bonusy". Wiem ze nie zawsze tak jest, ze nowe wersje czesto maja bledy.. ale chyba wlasnie dlatego powinno sie je sciagac - im wiecej osob sciagnie i zainstaluje tym szybciej zostanie zauwazony powazny blad i tym szybciej programisci go naprawia wydajac kolejna wersje.

Ale rownie dobrze przyczyna tego pedu do nowych wersji moze byc jakas odmiana uzaleznienia od sieci.. mam staly dostep.. trzeba go wykorzystac.. o, pojawila sie nowa wersja programu.. huraaa! zaraz sobie sciagne.. bo moge! bo mam dostep.. a jak juz sie sciagnaela to czemu nie zainstalowac?.. o fajnie dziala.. opowiem o tym na forum... bo mam dostep do sieci.. itd.

Pozdrawiam, Anka.

PS. no ja mam wlasnie nagrywarke cdrw x32.. gdzie mozna sprawdzic od ktorej wersji nero jest obslugiwana?

LITE-ON LTR-52327S QS0E
NEC ND-3500AG Liggy 2.18
anka725 jest offline   Odpowiedz cytując ten post