Cytat:
anka725 napisa***322;(a)
(...) Wiem ze nie zawsze tak jest, ze nowe wersje czesto maja bledy.. ale chyba wlasnie dlatego powinno sie je sciagac - im wiecej osob sciagnie i zainstaluje tym szybciej zostanie zauwazony powazny blad i tym szybciej programisci go naprawia wydajac kolejna wersje.
(...)
|
No właśnie - pod koniec "epoki" wersji 5.5.x.x chyba dwukrotnie firmie Ahead zdarzyło się zamieścić na serwerze wersje z błędami - raz był to jakiś drobny błąd we wtyczce WMA (o ile pamiętam), ale raz był to poważny błąd w jednym z plików dll, który powodował całkowite zakneblowanie komputerów z systemami W 95/98/ME. "Odkręcenie" tego zajęło mi parę godzin; poprawka pojawiła się co prawda bardzo szybko, chyba dzień lub dwa później, niemniej wiem, że nie byłem jedyną osobą, która straciła przez to co najmniej sporo czasu. Może to i prawda, że im więcej ludzi program ściągnie i zainstaluje, tym prędzej wyjdą różne błędy, niemniej jednak przeszła mi ochota na bycie królikiem doświadczalnym na pierwszej linii ognia, zwłaszcza, że komputer służy mi przede wszystkim do pracy i po prostu musi być sprawny. Dlatego, jak to mówią - dziękuję, postoję.
Cytat:
Ale rownie dobrze przyczyna tego pedu do nowych wersji moze byc jakas odmiana uzaleznienia od sieci.. mam staly dostep.. trzeba go wykorzystac.. o, pojawila sie nowa wersja programu.. huraaa! zaraz sobie sciagne.. bo moge! bo mam dostep.. a jak juz sie sciagnaela to czemu nie zainstalowac?.. o fajnie dziala.. opowiem o tym na forum... bo mam dostep do sieci.. itd.
|
Tyz prowda, cytując Kwiczoła.
Cytat:
PS. no ja mam wlasnie nagrywarke cdrw x32.. gdzie mozna sprawdzic od ktorej wersji nero jest obslugiwana?
|
Na stronach Ahead jest lista obsługiwanych nagrywarek, z zaznaczeniem od której wersji Nero dany napęd jest obsługiwany. Co ciekawe, jest tam sporo napędów, które chyba nigdy nie wyszły poza fazę prototypu...