no i mam win98 no i mam/miałem problem.
Zrobiłem tak jak mówił zuk4u, pogrzebałem w rejestrze i...
Zaraz po formacie, gdy nie wgrywałem sterowników od karty sieciowej po zresetowaniu systemu pojaiło się okienko z hasłem i normalnie możnabyło je obejść.
Ale! Gdy zainstalowałem katre sieciową, miałem dostęp do internetu to przy restartowaniu systemu i wejściu do niego pojawiło się inne okienko.
Logowanie do systemu/sieci NetMeeting coś tam coś tam, ale w każdym bądź razie było bardzo podobne do ostatniego.
Ale pojawiło się kolejne miejsce na wpis, a mianowicie
"DOMENA", oprócz tego oczywiście nazwa użytkownika i hasło.
Zapełniłem nazwe użytkownika, hasło, ale za cholere nie wiedziałem co wpisać w domene

Wcisnąłem OK, poczekałem kilka sekund i pojawił się komunikat, że muszę określić domenę do której chcę się przyłączyć czy coś takiego.
Zły zacząłem wpisywać inne bzdurne wyrazy np. "nazwe komputera", "grupe roboczą" itp. Ale skutek był marny i tylko jeden...komunmikat o braku dostępu do sieci i komputera

Co dalej? Oczywiście ponowny format C: bo nie było możliwości dostania się do systemu Windows.
Co zrobić? Pomóżcie. pomóż zuk4u. Teraz jade na 98, ale bez tego wpisu do rejestru bo tak to bym komputera ponownie już nie uruchomił bez formatowania.
Co to jest ta domena? Co tam wpisać? Skąd to wziąść? A może jakoś inaczej się to robi?
Zależy mi na tym haśle, więc pomożcie chłopaki.
Dziękówa