Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.09.2003, 21:09   #13
anka725
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 06.08.2002
anka725 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
aniu - a powiedz mi ile czasu zajmuje ci wyciagniecie wnioskow z 'testowania' - i jakiego kalibru to sa wnioski? czy jestes kims wiecej niz entuzjasta - moze programista? interesuje mnie podejscie do tematu ;kroliczkow; - bo sam tak testuje pare programow - opere, audacity i foobara - ale powiedzmy ze najwiecej uwagi poswiecam komentarzom autorow i ewentualnym zmianom w kodzie a nie wymianie ikonek
Hmm, programista to moze za duzo powiedziane.. owszem poznalam pascala czy c++ ale programy to raczej poznaje od strony uzytkowej.. czasami grzebie w kodzie kiedy zabieram sie za spolszczenie a innej mozliwosci niz edycja zrodla nie ma, ale wiekszosc programow poprostu uzywam A co do wnioskow, bo ja wiem.. np. ostatnio z tym nowym nero.. doszukalismy sie tego bledu razem z ludzmi z forum.. poszperalam troche w sieci ale nigdzie na angielskojezycznych forach nie znalazlam o nim ani slowa.. co mnie ciekawi.. wlasnie takie dochodzenie do rozwiazan wystepujacych problemow.. chce wiedziec czemu ten blad wystapil.. jak sobie z nim poradzic.. wiem ze ja go nie naprawie (bo to zrobic moga tylko autorzy), ale interesuje sie tym.. Pozdrawiam, Anka.

PS. oj, kazdy musi miec jakies hobby

LITE-ON LTR-52327S QS0E
NEC ND-3500AG Liggy 2.18
anka725 jest offline   Odpowiedz cytując ten post