Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.09.2003, 21:10   #13
Nikita_Bennet
staruszek

Avatar użytkownika Nikita_Bennet

Data rejestracji: 02.06.2001
Nikita_Bennet zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
pawelblu napisał(a):
Takie posty sa dosc ryzykowne bo w wiekszosci koncza sie LiteOn vs LG, a to jest pojedynek raczej ideologiczny niz argumentacyjny.
........
niom a szkoda

Cytat:
PS1. Coraz bardziej mnie zaczyna wkurzac jak ludzie chwala swoje bo "jest na najplesze" i koniec - zadnej argumentacji (akurat na forum nie denerwuje mnie to tak bardzo jak w realu )
kazdy chwali to co ma lub na co go stac (mam 3 napedy teac'a a teraz mysle nad nastepnym teac'iem mimo ze to liteon). po prostu jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. co do braku argumentacji to spojrz na tego posta 4-5 odp w stulu bierz liteona (bo maja go ci co pisza tego posta i tak jak piszesz brak w tych przypadkach argumetacji)

Cytat:
PS2. Ja w przeciwienstwie do Ciebie jak stanalem przed dylematem zakupu to nie zakladalem nowego topicu tylko poszukalem w starych i testach w roznych serwisach, czego i tobie zycze. W ten sposob mozna prewencyjnie uniknac nerwow
i wkurzonych userow forum jak widza co 4 - dni posta z zapytaniem jaka nagrywarke (mimo poruszanego problemu) a czlonek forum jest swierzutki. najgorsze ze zapytania czesto nie sa sprecyzowane
Nikita_Bennet jest offline