Jaka spawarke DVD kupic?
Sprawa wyglada tak : zbliza sie osiemnastka, na pewno sporo kasy do kieszeni wpadnie i w zwiazku z tym zastanawiam sie nad spwarka DVD. Typow nie mam zadnych bo sie na tym po prostu nie znam. Prosilbym wylacznie ludzi zaznajomionych z tematem o pomoc w podjeciu decyzji (to jednak sporo pieniedzy). Nie wiem ile dokladnie moge wydac ale mysle ze granica 750 - 1250 zl jest w miare rozsadna. Nie musi byc wyposazona w drogie oprogramowanie, bo od czego jest stalka :-). Chodzi mi glownie o nagrywanie filmow DVD pozyczonych z wypozyczlani (juz troche czytalem i wiem, ze bez DVD Shrink sie nie obejdzie...) jak i tych pozyczonych od znajomych, oraz mastering wlasnych dokonan kamera DV. Efekty wszystkich trzech operacji powinny oczywiscie odtwarzac sie na jak najwiekszej liczbie stacjonarek, w tym oczywiscie mojej (LG-6184). Dochodzi tez okazjonalne przegrywanie gier na PS2 czy XBOX (sprzet znajomych - oba przerobione). Jaki system wybrac (+/-). Jaka predkosc, producenta? Prosze o pomoc traktujac Was, jako ekspertow! Z gory dziekuje...