Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.09.2003, 20:32   #11
LECHWOS
lechu

Data rejestracji: 25.01.2003
LECHWOS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A ja mam nokie 3310 wgralem jej nowy soft 3315
EDYTOR GRAFIK DOWOLNY DŹWIĘK SMS'A. WIBRACJE W TAKT DZWONKA. AUTOMATYCZNA BLOKADA KLAWISZY. Sam możesz sobie narysować wiadomość graficzną, zaprojektować logo etc. Grafikę tę możesz zapisać, wysłać komuś lub dowolnie później edytować. Możliwość ustawienia dowolnego dzwonka na SMS W telefonie możesz ustawić dowolny dzwonek, żeby sygnalizował nadejście SMS-a. Nareszcie więcej możliwości. Wibracje w takt dzwonka Dlaczego telefon nie może wibrować w takt dzwonka? Zazwyczaj wgrane dodatkowo dzwonki powodują, że wibracja działa w sposób ciągły. W oferowanym telefonie wibracja działa w rytm dzwonka! Automatyczna blokada klawiatury Nie chcesz pamiętać aby za każdym razem gdy wkładasz telefon do kieszeni uruchamiać blokadę klawiatury. Teraz Nokia będzie o tym pamiętała za Ciebie. Możesz dowolnie ustawić po jakim czasie klawiatura ma się blokować : np. po 10 sekundach, 25 sekundach czy po 2 minutach i 47 sekundach :-) Czasowe ustawianie profili Ile razy zdarzyło Ci się, że telefon zadzwonił głośno podczas ważnego spotkania, seansu w teatrze czy lekcji. Teraz ustawiasz np. profil cichy do określonej godziny. Nie musisz pamiętać o włączeniu ponownie np. normalnego profilu. Nokia zrobi to za Ciebie. Najnowsza wersja polskiego słownika T9 Znudziło Ci się pisanie SMS-ów tradycyjnym sposobem? Teraz możesz pisać je w znacznie prostszy sposób korzystając z znakomitego polskiego słownika T9. "Hurtowe" kasowanie SMS-ów Dostajesz dużo SMS-ów i znudziło Ci się ich ręczne kasowanie, jeden po drugim. W oferowanym telefonie możesz wybrać opcję skasowania wszystkich lub tylko tych przeczytanych z wybranej przez Ciebie skrzynki. Szybciej i łatwiej :-) Netmonitor Chcesz się dowiedzieć jaki jest temperatura baterii, jak daleko jest nadajnik GSM, jaki jest aktualny pobór prądu w telefonie? Możesz te oraz 86 innych pozycji sprawdzić właśnie dzięki Netmonitorowi. CZASOWE PROFILE POLSKI SŁOWNIK T9 (NAJNOWSZA WERSJA) ZBIOROWE KASOWANIE SMS'ÓW
czy inne np simensy to potrafia taka edycje softu
jeszcze miesiac i konczy mnie sie abo i przymierzam sie do 7650 oczywiscie nokia:cool:
LECHWOS jest offline   Odpowiedz cytując ten post