Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.09.2003, 20:17   #11
kwapakwa
Nowy na forum

Data rejestracji: 21.08.2003
kwapakwa w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Czolem mosci panowie!

Chcialem dorzucic swoje 3 grosze do tej dyskusji,niastety nie bedzie to porada bo sam jej szukam. Tez mam problem z zacinaniem sie plytki DVD-RW.Przygotowalem film Gangs of N.Y wg przepisu CobraVerde i po sprawdzeniu go z twardziela na systemowym odtwarzaczu wypalilem DVD-RW.No i kiszka-Stacjonarny DVD player (Pioneer DV535)zacina sie juz po ok 5s, wydale mi sie ze razem z pierwszym dzwiekiem w filmie Czy przyczyna moze byc sciezka dzwiekowa?Przygotowalem ja AC3Machine z pliku mp3 stareo(niestety-taki byl na avi) przy ustawieniu AC3 Encoding Options 224(moze powinienem ustawic 448?).Plytke odtwarzaja bez problemu odtwarzarki na kompie Pioneer DVD-RW i Sony DVD-ROM,dlatego podejrzewam,ze to moze sciezka dzwiekowa (do ktorej so kodeki w systemie).Sprobuje zrobic wszystko od nowa,ale moze juz ktos spotkal sie z tym problemem? Nie chce wywazac juz otwartych drzwi.Aha-poprzedni film ze sciezka DD 5.1 wypalony na tym samym nosniku(TDK DVD-RW)stacjonarny Pioneer odtwarza bez problemu.Wypalam Nero-do tej pory bez zadnych problemow.
Pozdrawiam
kwapakwa jest offline   Odpowiedz cytując ten post