Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.09.2003, 01:53   #24
zYxMa
[Member of Mayday]

Data rejestracji: 21.01.2003
zYxMa zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja bym zacytował tu wszystkich tych którzy są za Nokią. Moją 1rst komórą był Panasonic przez 3miechy potem zmieniłem na N7110 (super telefonik - Navi***8482; Roller, klapka i mieniące się kolory obudowy) i miałem ją ponad półtora roku. W kwietniu kupiłem N6310i, a 7110 dałem tacie. Przez dwa miesiące cieszyłem się 6310i i w czerwcu zmieniłem na... pilota... N7650, a 6310i dałem mamie. W lipcu przyjechał kumpel z daleka i przywiózł 7210 - namówiłem siostrę, żeby sobie kupiła. Kupiła. Moim następnym telefonem będzie... Nokia... z SymbianOS. Więc cała moja rodzinka ma Nokie :p

Zgadzam się ze wszystkimi co tu opowiedzieli się za nokią.

Jak bawię się Siemensem to mam ochotę rzucić nim o ścienę. To menu mi nie odpowida... wręcz wkurzają mnie te dziwne strzałeczki.

Moja Nokia 7650 i pewnie nie tylko moja potrafi naprawde wiele. Wszystko co wymienił LECHWOS + ma pilota (czy rozmawiał któś kiedyś z pilota? + miniGPS pokazujący gdzie się dokładnie znajduję , mam również program ICQ - pewnie go znacie... komunikator ten sam co w kompie... CamCorder... i trójwymiarowe gry... i inne...

Już nie wspomne o jakości wykonania i o samym wyglądzie. To, że wszyscy mają nokie to nokia sobie na to zapracowała.

Czy w innym telefonie zrobisz te wszystkie rzeczy??

Blablablablabla

Nokie wymiatają i jush :chytry:
zYxMa jest offline   Odpowiedz cytując ten post