dokłądnie polskie prawo jest durne - ja mam juz swój wiek i w szkole sredniej robilismy sobie jaja z nauczycielami (nie z nauczyciela) wszystko w dobrym smaku i miałem to szczescie ze belfre w szkole byli wymagajacy ale weseli i uczciwi - natomiast w podstawówce byli meczacy ale od podstawówki uczyli nas szacunku do nauczyciela a przedewszystkim osoby starszej - to co pokazali Ci "#$@$@$#!@" to ciekawe czy do rodziców tak sie odzywali jakbym ja cos takiego zrobił nawet teraz (a mam 27 lat) łyżka zdrapywałbym sie ze sciany. i myslicie ze bym zereagował ? NIE! rodzice sa nietykalni i tyle - a zreszta kiedys sie mówiło ze nauczyciel to rodzina a szkoła to 2 dom.
M@X.666 -> niegadzam sie z toba - tobie wsio jedno - to typowy okaz znieczulicy a powiedz co bys zrobił gdyby tak twojemu ojcu/matce gówniarze jaja robili ? pomyslałes o tym ?
RiT2 -> a myslisz ze w polsce kiedys tak nie było - ale dali se siana ale czemu by nie sam kiedys obrywałem po uszach i łapach linijka od nauczyciela, nieraz w kącie garowałem tyłem do klasy - i co zresocjalizowali mnie skonczyłem średnnia studia i mam nadzieje że wyrosłem no normalnego człowieka - a te barany ? w/g mnie prosta droga na ulice/pruszków/wołomin
|