Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.09.2003, 15:35   #7
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
mallow napisa***322;(a)
Memorando sorry .. ale mozesz mi wytlumaczyc co to znaczy
2k jest mniej dretwy od xp - moim zdaniem 2k jest bardziej surowy niz xp
win xp jest za kolorowy - zawsze mozna przejsc do tradycyjnego wystroju... teraz juz wszystkie prgramy daza do ukolorowienia sie .. kazdy zmierza w strone xp , efektownych animacji, zaokroaglen .. ciekawe jakby wyglada winon6 albo nero 6 na `kwadratowym` 2k albo 98, dla mnie conajmniej siemsznie i nieestetycznie
wyjasnij mi stwierdzenie `za durny` i `za dziecinny` i na jakiej podstawie to mowisz ?
Odpowiedź na pytanie 1
W2k jest stabilny jest czysty i nieskażony bzdurnymi dodatkami jak xp oraz logika jego konstrukcji jest rewelacyjna oczywiście trzeba dodać różnicę w zarzadzaniu dynamicznym pamięcią niestety xp to ma daleko w tyle w porównaniu do xp. \pytanie 2 odpowiedź moja brzmi durny i za dziecinny ponieważ to dzieci się fascynują tymi kolorkami noramlnemu człowiekowi to niejest potrzebne podczas pracy zresztą w pracy jak siedzę to niepatrzę jak system wygląda ale co ma w środku...Xp jest podziurawiony przez tą lunbę jak sito po trzecie nero 6 wygląda normalnie pod w2k i nieśmiesznie zresztą olewam jak coś wygląda obchodzą mnie możliwości systemu a win 2k ma o niebo większe możliwości konfiguracji systemu