Zamówiłem w środe przez infolinie Neostrade+ i na 2 dzień w celu weryfikacji danych pani mówi, że jest ok i mogę udać się do najbliższego telepunktu lub tpsa i otrzymam modem do NEO+. Mam SDI więc też powiedziała, że jak zdam odrazu SDI to nie będę obciążony już abonamentem za wrzesień za SDI i powiedziała że zwrot kaucji połowe za SDI dostane. Pomyślałem sobie wow faaajnie. Pędzę do TpSa (mieszkam w Płocku) a tam pani sprawdzała ze 20minut coś tam i powiedziała mi, że pani z infolinii wprowadziła mnie w błąd i mam czekać od nich na telefon w celu wydrukowania umowy dla mnie - powiedziała max 2 dni

. Dziś dzwonie do TpSa i ta pani mówi, że system się im zawiesił, a jak wspomniałem o SDI czy zwrot kosztów powiedziała, że nie ma zwrotu za SDI bo opłata 800zł była za podłączenie a czy zdam SDI np. 9 września czy 16 (15 miesięczne rozliczenie) tak i tak będę musiał zapłacić za wrzesnień abonament za SDI bo jest jak ona to nazwała: miesięczna umowa o wypowiedzenie SDI

A pani z infolinii mówi że mam port juz gotowy na Neostrade+ i nie widzi przeszkód żeby mi wydali modem. Chyba przyjdzie mi czekać jak na SDI kilka miesięcy zaczym będe mógł się cieszyć Neostradą