Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.09.2003, 16:46   #10
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: szalona klawiatura ;)

Cytat:
KrzysieX napisa***322;(a)
Witam wszystkich

Mam klopot z klawiaturka Logitech Desktop Navigator (taka czarna. Dziala doskonale, nie mam do niej zastrzezen, poza tym, ze ostatnio bardzo duzo pisze w Wordzie nieco oficjalnych tekstow w ktorych musza byc polskie literki... I jest maly klopocik... Otoz gdy chce napisac duza literke z polskim ogonkiem, to... nagle tak jakby wlacza sie jakas funkcja office'a zupelnie inna... tak jakbym sam alt przytrzymywal.. otwieraja sie okienka opcji, i inne podobne szalenstwa Literka prawidlowa sie wpisuje.. ale klawiatura juz nie zachowuje sie poprawnie.. kazda litera to inne okienko, inna funkcja (wybierana raczej losowo). Wylaczyc to moge tylko naciskajac ten specjalny przycisk klawiaturki (F-LOCK), wtedy wszystko wraca do normy. Co to moze byc?? Mam to w sumie od poczatku jak mam ta klawiaturke, ale nie przeszkadzalo mi to, bo nie pisalem tekstow w Wordzie.. i dzieje sie to tylko w dokumentach Office'a...

Jakies pomysly?
Przeladowalem sterowniki do tej klawiatury.. niewiele pomoglo..
witam sam mam navigatora SE i mimo usilnych prob nieudalo mi sie w wordzie wydobyc tych "efektow".
czyli albo masz w wordzie jakies skroty[makra] ktore wywoluja sie tymi kombinacjami albo uklad klawiatury jest zle dobrany

Urelu - czy masz w opcjach winszajsa aktywne przechodzenie stan hibernacji/wstrzymania