Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.09.2003, 16:46   #9
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
jasne ze tak jest
ale zamiast siedziec i plakac, walic glowa w sciane trzeba z tym walczyc!
ilu z was psioczy na microsoft? pewnie 90% - ale wszyscy z lenistwa (inne wzgeldy pomijamy) uzywaja outlook/IE - mimo ze na rynku sa lepsze produkty - ale nie, microsoft BE... sami go takim robicie
ilu z was uzywa innego prefixu niz 1022 tepsy? no ilu? komu sie chcialo przejsc i podpisac umowe? mi sie chcialo - i wiem ze jestem jednym z 340 osob w 200tys dzielnicy warszawy! jak dalej tak bedzie wygladac przechodzenie do konkurencji (istniejacej! - ale ledwo dyszacej bo nikomu sie nie chce - inni przejda przeciez, po co mam ja sie z tym walic?) to nawet przy full decentralizacji rynku Unia Europejska bedzie sila musiala tworzyc operatora konkurencyjnego dla TePsy...

wiec tak, jest na co narzekac - ale to glownie kompletna inercja spoleczenstwa jest tego przyczyna -
jak czegos chcesz to o to walcz - jak ci sie nie chce - to siedz cicho i dupy innym nie zawracaj