Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.09.2003, 21:01   #15
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
remix napisa***322;(a)
Ja mam wlasnie modem Lucent'a... jesli faktycznie masz 640/160 to powiedz jak to mozliwe i jak masz ustawione wszystko?
No wiec mam NEO od ok 2 miesiecy, wczesniej ponad rok korzystalem z osiedlowki. Co prawda przy sciaganiu w eMule w osiedlowce transfer siegal 135 kB/s to musze przyznac ze siec byla bardzo niestabilna (wylaczal sie router, jak ktos ciagnal np te 135 kB/s jak ja to zapychal siec itp.). Dla sciagacza ktory nie dba o stabilnosc sieci tylko o sciaganie filmow taka siec jest dobrym rozwiazaniem, ale dla osoby ktora lubi pograc w necie, troche sciagac, i miec staly dostep do netu (a nie uzalezniony od np. pogody), czyli tak jak ja chcialem - to NEO jest duzo lepszym rozwiazaniem. Uwazam ze za ta cene NEO jest bardzo dobrym produktem. Na formalnosci nie narzekam ale fakt faktem co innego mowi pani w infolinii a co innego telepunkcie. W sumie w telepunkcie bylem 3 razy ale w koncu wszystko zalatwilem DOKLADNIE tak jak chcailem (tzn usluga bez modemu sagema) i dziala i to na 640/160 co widac na zalaczonym obrazku. Wiem ze w Polsce wiekszosc centrali obsluguje juz 640/160 ale dlaczego wy macie inaczej to nie wiem. Mam modem Micronet SP 3351.
Usludze neostada daje ocene 5,5/6
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
promocja Neostrady+ terefere buhehe-net.jpg  
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post