Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.09.2003, 17:06   #2
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Re: IFOEdit i problemy z buforem.

Cytat:
Zdrapka napisa***322;(a)
IFOEDIT po 80% multiplexingu daje taki komunikat:
"Internal Error. Additional data required but no free space in input buffer"

Kiedy nacisnę OK pochodzi jeszcze do 82% i pojawia się taki komunikat.
"Internal Error. Input Stream buffer too small. Please inform Derrow."

Próbowałem znaleźć w IFOEDIT jakieś opcje, które mogłyby zwiększyć ten bufor ale takich nie znalazłem.

Nie ma znaczenia czym przygotowałem materiał do multiplexingu. Wychodzi zarówno przy DVD2DVD-R i CCE, jak i przy Vobedicie (zresztą tu zdemuksowałem materiał i nic z nim nie robiąc chciałem go zmuksować z powrotem. Dla jasności dodam, że voby które zdążył utworzyć chodzą bardzo dobrze.

Kopiowany film: Władca Pierścieni wersja poszerzona.

Jak rozwiązać ten problem? Bardzo proszę o odpowiedź.
Miałem to samo z LOTREM extended (szkoda,ze nie zajrzaleś w wyszukiwarkę). Niestety nie poradziłem sobie. Próbowałem SoniC Scenaristem NT połączyć audio,video i napisy, także DVD Maestro (ale nie mam sposobu konwersji napisów w formacie SUP na format DVD Maestro a nie chciałem rippować znowu napisów SubRipem z DVD). W końcu użyłem Instant Copy 8 w opcji Only Movie i High Quality. Druga płyta LOTR extended poszła prawidłowo w CCE.

JAbba

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline