Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.09.2003, 17:39   #4
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Zdrapka napisa***322;(a)
Dzięki za odpowiedź.
Oczywiście szukałem w wyszukiwarce ale pod ifoedit.
co do sonica to prawdopodobnie też by się nie udało. Otóż jeszcze raz zrobiłem film pod DVD2DVD-R ale pod sonica (robi wtedy skrypt i nic więceuj Cię nie interesuje) i wywalił mi niezgodności właśnie w napisach (w ifoedicie chodzi mu o dźwięk) oraz brak sterownika dekodera. Tak naprawdę jak się okazało nie musiałem robić filmu jeszcze raz, a wystarczyło tylko przerwać działanie CCE po demuxingu miałem wtedy napisy pod sonica. Jakbyś miał ten dekoder to bym spróbował jeszcze raz połączyć, bo mimo błędów w napisach wywalił się dopiero na tym sterowniku. Bo szkoda Władcy Pierścieni. Tak ślicznie był zrobiony obraz.
Też miałem błędy w napisach. A potem mi się napisy nie wyświetliły wogóle, mimo,ze niby były na płycie DVD-RW jaka sprokurowałem. Audio było, wideo też a napisy niby sa a się nie dają włączyć.

O jaki sterownik dekodera Ci chodzi, bo to było już jakiś czas temu (jak robiłem) i nie kojarzę...

Pozdrawiam

Jabba

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline