Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.09.2003, 19:05   #31
DreamCrusher
Guru

Data rejestracji: 04.01.2003
DreamCrusher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
podstawowa roznica...
Tu sie nie zgadzam - ludzie prawie wszedzie kradna jednakowo - Polska, USA, .... - tutaj mozesz sobie wstawic dowolne panstwo swiata.
Wyobrazmy sobie, ze ktos znalazl portfel na ulicy z adresem wlasciciela, a w nim np. 700$.
I co? Nie wmowisz mi, ze Rosjanin, czy Amerykanin odniesliby portfel razem z kasa na najblizszy posterunek policji z 'obywatelskiego obowiazku'.

Co do calej sprawy... nauczyciel niech tam sobie uczy w jakims liceum, gdzie wszyscy sa dla siebie mili, uprzejmi, nie ma problemow z mlodzieza - inna sprawa, gdzie on takie liceum znajdzie.

Uczniow?

1. Opieprzyc
2. Wypieprzyc
3. Wszcac postepowanie w sadzie (oczywscie nauczyciel dreczony powinien wniesc oskarzenie)
4. Nalozyc kare pieniezna - oczywscie placic by ja musieli rodzice i wtedy pewnie sami 'przemowiliby do rozsadku' swoim "pociechom"

Jak gowniarze dostana porzadna lekcje zycia, to moze wyciagna jakies wnioski.

Kierownictwo szkoly... zdecydowanie wypieprzyc - wiedzieli, co sie dzieje i nie reagowali.

Takie jest moje zdanie...

Na koniec pozostaje mi tylko zacytowac Fenomena:
"Ludzie przeciwko ludziom, to wszystko dziala jakby na zlosc, sami sobie zycie burza przez glupote i zazadrosc. Ktos juz mowi o tym dawno - jakby sumienia glos. Wiesz co? To ludzie ludziom zgotowali ten los..."

DreamCrusher jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online