Dyskusja: ręce opadają
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.09.2003, 11:39   #11
musti
Bywalec

Data rejestracji: 07.09.2003
musti zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie moglem wtedy na biezaca kontynuowac dyskusji bo bylem swiezo upieczonym uzytkownikiem i cos zaczelo szwankowac, po prostu nie moglem odpisywac ale widze ze jest lepiej
Nie chodzi mi juz o nagrywanie x1 ale x2 lub x4 by sie przydalo przy paleniu audio ! Jesli ktos chce palic plytki audio np x42 to jego sprawa, ja bym chcial gora x4.Plytki nie maja nic do zeczy jesli sie chce nagrywac wolniej, inaczej ma sie sprawa jesli ktos ma np plytke 40 a chce palic x48 to oczywiste ze sie nie da Co do overburningu audio to czasem trzeba go zasosowac jesli wpadnie komus w rece plytka ktora ma rowne 80 min lub 80 z hakiem. Wlasnie taka ostatnio wypalalem x8 (bo wolniej sie moim sprzetem nie da) i zaczela skakac przy odsluchu. Swoja droga ciekawe ze szybsze "liptony" potrafia nagrywac nawet x1 a moja ponizej 8 nie chce zejsc. Zdecydowalem sie na zakup tej akurat nagrywarki (jakies 2 lata temu) bo w rankingach byla opisywana ze och i ach. No i faktycznie nie jest zla tylko dlaczego w zadnym czasopismie(min. Chip) nie podali tak istotnej informacji ze nie potrafi nagrywac wolniej niz x8 ? Ciekawe nie. Coz, fachowo ja testowali, nieprawdaz..
musti jest offline