Dyskusja: Wielkie Odliczanie
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.09.2003, 20:58   #526
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
ale to DURNE durne durne durne...

w tym miejscu informuje ze z radoscia powywalam z licznika psotw te nabite w tym temacie a i sam temat usune po dojsciu do zera/braku aktywnosci dluzszym niz dzien

zwyciezca i ostatnie 10 osob otrzymaja w nagrode owoce tropikalne

ps. nastepny taki temat wyleci natychmiast - uwazam takie posty za zenujacy sposob obnizania poziomu forum

ale w koncu to Wasze forum - tylko dlatego ten post tu zostal - choc uwazam go za szczyt idiotyzmu

do regulaminu wejdzie punkt o zakazie takich durnych (wg. mojego widzimisie) postow i wyliczanek
Glupi - prawda. Ja tez nie zastanowilem sie (a powinienem) nad celem jego zalozenia, ot tak troszke zabawy, ale na dluzsza mete ta zabawa jest bezsensowna i nudna.

Rozumiem was. Mnie tez (moze to wydawac sie dziwne) nudzi juz ten topic, jak zreszta wiecej osob, poniewaz udzial w tej "zabawie" bierze juz aktualnie tylko garstka osob.

Wiec jezeli chodzi o mnie to nie bede juz wiecej udzielal sie w tym topicu - dla mnie moze on zostac zamkniety, bo najzwyczajniej w swiecie ta zabawa stala sie NUDNA. Moze by tak nie bylo gdyby wyjsciowa liczba bylo 100 czy nawet 200. Wtedy zabawa skonczylaby sie szybko i nikt nie mialby pretensji. A tak, choc nie doszlismy jeszcze do polowy, malo kto sie juz udziela w tym topicu, bo wszystkim sie to z czasem znudzilo - mi tez jak juz wspomnialem.

Dlatego nie widze zadnych przeszkod przed zamknieciem i usunieciem tego topicu.

Sorka za ten topic, szczegolnie SID'a.

Ps.Poza tym, wedlug mnie dodawanie nowych punktow do regulaminu nie jest juz potrzebne, bo chyba wszyscy juz wiedza ze zakladanie tego typu topicow jest bezsensowne. Takie jest moje zdanie.

Dla mnie EOT

Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniany przez czero : 11.09.2003 o godz. 21:14
czero jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online