Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
ale to DURNE durne durne durne...
w tym miejscu informuje ze z radoscia powywalam z licznika psotw te nabite w tym temacie a i sam temat usune po dojsciu do zera/braku aktywnosci dluzszym niz dzien
zwyciezca i ostatnie 10 osob otrzymaja w nagrode owoce tropikalne 
ps. nastepny taki temat wyleci natychmiast - uwazam takie posty za zenujacy sposob obnizania poziomu forum
ale w koncu to Wasze forum - tylko dlatego ten post tu zostal - choc uwazam go za szczyt idiotyzmu
do regulaminu wejdzie punkt o zakazie takich durnych (wg. mojego widzimisie) postow i wyliczanek
|
Glupi - prawda. Ja tez nie zastanowilem sie (a powinienem) nad celem jego zalozenia, ot tak troszke zabawy, ale na dluzsza mete ta zabawa jest bezsensowna i nudna.
Rozumiem was. Mnie tez (moze to wydawac sie dziwne) nudzi juz ten topic, jak zreszta wiecej osob, poniewaz udzial w tej "zabawie" bierze juz aktualnie tylko garstka osob.
Wiec jezeli chodzi o mnie to nie bede juz wiecej udzielal sie w tym topicu - dla mnie moze on zostac zamkniety, bo najzwyczajniej w swiecie ta zabawa stala sie NUDNA. Moze by tak nie bylo gdyby wyjsciowa liczba bylo 100 czy nawet 200. Wtedy zabawa skonczylaby sie szybko i nikt nie mialby pretensji. A tak, choc nie doszlismy jeszcze do polowy, malo kto sie juz udziela w tym topicu, bo wszystkim sie to z czasem znudzilo - mi tez jak juz wspomnialem

.
Dlatego nie widze zadnych przeszkod przed zamknieciem i usunieciem tego topicu.
Sorka za ten topic, szczegolnie SID'a

.
Ps.Poza tym, wedlug mnie dodawanie nowych punktow do regulaminu nie jest juz potrzebne, bo chyba wszyscy juz wiedza ze zakladanie tego typu topicow jest bezsensowne. Takie jest moje zdanie

.
Dla mnie
EOT
Pozdrawiam.